singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, March 21, 2011

apa laa yang spesel Mentor tu ek??


Sapa suka tengok Mentor musim ke-V?? Awak awak smua suka ye? Kejap aje kan tup2 da klua muka2 baru lagi. Aku rasa zaman Black dengan mama Mas Idayunya macam baru je lagi, sementelah protege kak Ziana Mohamad pon belum kedengaran lagu dia kat corong2 radio, buat persembahan pun menempel nyanyi lagu orang lain. Ni da nak kluar protege muka baru da..

Best sangat ke Mentor ni?? pengaruhnya sampai membuatkan mom in law aku lekas2 balik dari surau nak ngadap Mentor. heh..aku tak siap menyidai baju (malas basuh time siang - mendung) mom in law da sampai rumah. Berlari agaknya?? Tapi bagus la jugak mom in law terus ngadap Mentor, dia tak ada lah nak bising2 tanya aku da masak nak makan malam belum? Aku biarkan dia duk tengok tv, biar aku siap2 kat dapur nun. Dia tau da siap aje..hihi beres mem.

Mentor feveret aku sapa?? takde sapa2 okeh. Aku tengok sekadar menemankan mom in law, sama2 jadi tukang komen selaku juri awam di rumah. nak undi SMS jangan harap la aku nak SMS, gayut ngan mak kandung kat kampung lagi banyak faedah. Aku pon dapat pahala. Tengok Mentor ada dapat pahala? Eh! aku dapat pahala la jugak, sebab buat mom in law aku terhibur bila dia suka tengok artis feveret dia & kenyang sebab lauk makan malam yang aku masak sedap. HAHAHA..statement mengong.

Konklusi peribadi aku sendiri, Mentor ni bagus sebagai tayangan hiburan untuk seisi keluarga..malam minggu untuk seisi keluarga duduk berkumpul bercerita, ketawa & makan bersama. Hubungan keluarga bertambah erat & kasih sayang antara satu sama lain dapat dipupuk mesra. Sapa2 tak suka tengok Mentor, sila angkat kaki boleh jalan..Adios!!

update! [tonton.com.my] Grand Finale Mentor Musim ke-5


3 comments:

mykhalis said...

wahh makan malam pun masak baru?untung mOL..hehe.. mak mentuapun sama cam amma sendirikkan??

latest entry di blog khalis : T-shirt baby yang tak senonoh

Cikya said...

Mentor suara Salma sedapp dan mantap..
tengok pom sebab kawan seamngat nak tengok kat Utube..

hee, tataw nak celah kat mana

berpantun untuk suka-suka..
:D

jom lah beli, Cikya buat Sala Pantun.. :)

leyzajamil said...

congratz Salma!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara