singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, April 1, 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011


Salam Kasih Sayang utk semua Teman Blogger ^^,


For me, agak menarik jugak lah nak di share tajuk entri petang2 Jumaat ni. Part nak memulakan mukadimah entri ni yang agak memeningkan kepala pasal nak kena karang serba ringkas intro 5 Blog yang Paling Kerap Dilawati 2011 (kira permulaan bulan2 awal tahun 2011)


Aku jumpa maklumat ni pun daripada sud@is tu yang aku dapat kenal dengan blogger2 yang hebat di luar sana. Terasa kerdil lah pulak aku rasa kalau nak dibandingkan dengan mereka semua. Idea tajuk entri ni pulak datangnya daripada denaihati.com , apalagi aku teringin la jugak nak menyebok sebab aku dah pun senaraikan antara nama blog yang femes di hatiku.


si manis rupawan ni gila2 jugak kepalanya.
tapi sempoi bersahaja & tegas dalam setiap entri postnya.


Salah seorang 'mysterious blogger
Dia femes, baik hati & kelakar juga.

aku akan berubah watak menjadi seorang pemikir, 
'berlandaskan akal bukan emosi'

nak jadi wartawan media yang berdedikasi? 
contohi lah Mazidul Akmal Sidek.

cantik jelita manis menawan..
ye itu salah satu tarikan nak masuk blognya hari2..

10 blogger yang lain harus diberitahu agar mereka turut serta memberikan idea tentang tajuk 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011, antara mereka ialah wadahpanglima , lovenlife-nora , aurajarinora , neslO_ais , skybluemelleymey , sahromnasrudin , aisha , AkuFakhrul , khairunnisa ♥ dan kak hazana.


cukup sampai di sini dulu..kita minum dulu!!


9 comments:

Cekodok said...

aish... terharu plak bila digandingkan bersama mereka yang benar2 hebat.. mana ada gua pemes... adesss.... trafik pun berapa je satu hari.. kekeke

d_LA said...

blog cekodok x pnh dgr la..ni rs nak serang laju2 ni..thanx follow dla ya^^

leyzajamil said...

@ Cekodok ececeh..cekodok malu2 lak dia.

leyzajamil said...

@ d_LA terima kasih kembali d_LA

hasrul hassan said...

Salam. Ohh terima kasih ... :)

leyzajamil said...

@ hasrul hassan orang memberi kita merasa..buat baik dibalas baik kan :D

Panglima Hitam said...

erm... good info. boleh masukkan dalam bloglist ni.

wah, Wadah Panglima pun tersenarai? anyway terima kasih. tapi betullah, terasa tersangat kerdil....

leyzajamil said...

@ Panglima Hitam saling support 'menyupport' baru lah meriah dunia blog ni ye kan ;wink

neslO_ais said...

uih sure smart dorang nih..
usha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara