singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Cilok ayat Ben tujuan aku join segmen dia hanyalah sekadar mencari kenalan baru .. Ramai kawan lagi bagus dari trafik tinggi tapi kosong ! setuju sangat tuh wink*

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog 
Sejujur2nya ingin aku jawab tiada sesiapa yang mempengaruhi aku nak buat blog, semuanya atas kehendak sendiri niatnya untuk mempromosikan lagi jualan produk yang slow tak bergerak langsung nih..heheh

Tapi tengoklah sekarang blogger baru muncul bak cendawan tiram tumbuh lepas hujan, masing2 punya idea & sentuhan kreatif nak menaikkan blog mereka. Syabas!! koranglah yang bakal jadi kenalan baru aku nanti YEAY!!

Siapakah sumber inspirasi anda?
Aku andaikan BA tanya siapakah idola aku dalam berblogging, ramai sebenarnya tapi aku pilih hasrulhassan dengan MazidulAkmal ..

Kedua2nya ada keunikan dan keistimewaan tersendiri untuk menaikkan nama blog mereka. Jom sebar2kan maklumat ni sempat lagi, bolehlah klik kat  SINI.





11 comments:

aiman rashidd said...

goodluck !

leyzajamil said...

@ aiman rashidd u r my 1st supporter, thank you bro ;)

ayie said...

wah inspirasi blog yang terkenal juga tu kat tv..hehe

KiD said...

caiyok!! eh leyza.. dah lama umum daaaa.. tak perasan laa tu masa 18hb.. hehehe
PEMENANG CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA!!

KiD said...

caiyok!! eh leyza.. dah lama umum daaaa.. tak perasan laa tu masa 18hb.. hehehe
PEMENANG CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA!!

Pemuda Haparan said...

ziarah dr blog BA..=D
http://zonesaye.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

EimaruSi|ence™ said...

Salam.

Eima datang dari segmen abg Ben. Eima follow awak, follow eima balik yer...

Mari kita meriahkan dunia blog!

kAmi dAn mEreKa said...

hai2!!
kite singgah sini, ;)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara