singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, May 16, 2011

[Gambar] Restoran 18SXXX di Malaysia..

Istigfar tiga kali sambil mengurut dada bila aku termasuk baca entri tentang Restoran TerHOT di kawasan Bangsar. Sungguh benar aku tak sangka sampai begini sekali cara pihak pengurusan restoran berkenaan 'menghidangkan' wanita2 bertubuh seksi mungil semata2 untuk mengaut untung yang besar.

Serta merta teringat dengan segelintir muda-mudi di KL terutama di Bangsar tu, agak2 diorang semua tu tahu tak kewujudan restoran laknat ni? Atau hanya golongan mewah yang berduit sahaja yang layak masuk menikmati 'hidangan segar' dari restoran ni? Selama ni aku betul2 tak tau kewujudan restoran ni, serius!!! Dalam blog Mazidul Akmal ada tulis tak pasal restoran terlampau nih? Aduhai, pihak atasan tak ada buat tindakan apa2 ker? CD cetak rompak dah terjah, pelacuran / pemerdagangan orang pun dah banteras tapi yang ini, apa tindakan kerajaan pulak? Ker dah join sekaki sekali??..


Qi Qushairi : Eh! ada restoran baek!! lah..buat shooting JJCM ok gak ni.



11 comments:

suha said...

Allah...dasat tol..huhu dunia akhir zaman..neway tq sbb singgah blog cik suha ye (^_^)

norinaomar said...

masay allah..dah tengok link tu..istighfar banyak-banyak..

KiD said...

ish ish ishhhhh.. apa nak jadi nih?? mangkuk ayun tul depa nih.. huhu

burhan al-hilmi said...

wow..macam menarik..
tp tengok gambar macam tempat orang kaya je..

leyzajamil said...

@ suha sama2..

leyzajamil said...

@ norinaomar slumber rock jek pompuan tu, agakny gaji yg dibagi lumayan tu yg tak kisah tu.

leyzajamil said...

@ KiD entahla kid..diorang pikir janji hati diorang enjoy!!!

leyzajamil said...

@ burhan al-hilmi karang balik Msia nanti kita pegi usha nak?

Munna said...

salam...dah tgk link tu tapi perhatikan betul2 pada komen dari Obefiend.


this berita came out in METRO last year

the wartawan claim it was in KL but was proven to be fake news. The wartawan was then called to Bukit Aman for publishing this fake news

I will try to post the original metro link because i remember seeing this pics on metro back then

allow me a few hours to paste it back

as of now MYTHBUSTED

this is definitely not Malaysia

leyzajamil said...

@ Munna

tapi Roti Canai Najib cakap..

Oh , restoran nih , betol larh ia kt BANGSAR , aku da pergi restoran neh , nak masok korang kena ada ID PASS VIP CARD , kalo xde korang kena register dulu , RM1000 for vip card ... "

bersama kak Es said...

iye ke kat Malaysia..?

ishh..menempah bala betulla diorg ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara