singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, May 12, 2011

Pandangan Anda AMAT Diperlukan!!!

Dear All,

Semalam aku dapat satu email datang dari UK, jauh..
Email nak ofer kerja minta updatekan CV & email ASAP..
The problem is bila aku check kat Google kewujudan company O&G ni takde, kalau ada pun nama company sipi2 je nak sama.


Jadi aku nak mintak jasa baik korang semua apa patut aku buat? Patut ke aku percaya bulat2 email ni & dedahkan segala details peribadi aku atau macamana pendapat korang?

Aku kena sangka jahat jugak, sebab tawar menawar kerja oversea ni kena hati2, aku taknak lah jadi 'keldai' macam kes2 yang banyak berlaku sekarang ni. Selisih 44 mintak dijauhkanlah..Sebarang pandangan aku hargainya dengan jutaan terima kasih.





3 comments:

ct-kama said...

mmmm..kama xtau nk cakp aper..tp sblm nie ada ke apply job tu??? kadang2 dia just nk trap org luar jer...xpon cuba tengok link aper yg dia bg..;))

rara pinkmafia said...

tanya family dulu,and i rasa call mana2 pihak yg patut.

Mommy Fara said...

tak usahler lekas percaya...sudah terang lagi bersuluh! huhuhuhu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara