singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, June 23, 2011

terpaksa berpisah denganmu kerana bersebab......


telah tiba saat dan ketika itu,
aku akan pergi jauh meninggalkan dirimu..
jangan dihalang langkah pemergianku dari sisimu..



ketahuilah, aku sangat cinta dan kasihkan dirimu,
cuma aku tidak tahu untuk meluahkan isihati yang terbuku...
kau dan aku jarang berenggang, setia menemani terutama ketika dukaku,
tapi itu dulu, sebelum aku mula menjauhi kamu..
itu yang paling aku kesalkan..berat di hati meninggalkanmu..

Duhai sayangku,
keluhan kesal ku ini janganlah kau pedulikan lagi..
namun aku redha dengan takdir yang menemu dan memisahkan kita.....
Setiap kenangan kita bersama akan aku kenang 
sehingga saat akhir nyawaku..
tidak sedikit pun aku menyesal akan takdir-Nya.





















aku terpaksa berpisah denganmu kerana bersebab......(diet)
kau yang selalu aku rindukan 


selamat tinggal sayang...




9 comments:

KiD said...

makan GCB takpe.. hehehee..
Amaran kepada NUFFNANG!!!

leyzajamil said...

@ KiD tulah dia, kecur liur tgk iklan GCB ni hari2..huhuhu

Aku Dan Teksi said...

jangan nanti gempal

hanani said...

ingatkan nak pisah apa..hehehe GCB rupanya. :)

Jom baca ni :Cerita ke Pejabat Nuffnang di Heritage House..

Edy Zaidi said...

haha....makan sikit je xpe

leyzajamil said...

@ Aku Dan Teksi sebab tak nak jadi gempal lah sy kena tahan kecur..

leyzajamil said...

@ hanani hihi, dah takde idea gitula..

leyzajamil said...

@ Edy Zaidi ouh..gelakkan org ye, takpe2..

~iz~ said...

gcb rupanya...makan sekali sekala xper...lepas geram gitu...hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara