singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, June 22, 2011

One Drop Perfume : tukar suka sama suka


Assalammualaikum, di sini ada satu PENGUMUMAN  ^-^

 
Saya ingin memberikan satu kotak One Drop Perfume (ODP) Women Set 5 istimewa kepada sesiapa yang terpilih. DIINGATKAN INI BUKAN GiveAway (GA) tapi ini ialah penghabisan stok!!! Hanya tinggal satu kotak ODP Women set 5 ni jer. Jadi, saya berani buat keputusan di sini ingin menukarkannya dengan sesiapa yang bernasib baik..JENG..JENG..JENG kita lihat siapa yang kena?


SAYA BERMINAT UNTUK TUKAR SUKA SAMA SUKA ASALKAN : 

kamu berminat, kamu seorang yang jujur, boleh dipercayai & mudah untuk berurusan....

SEBARANG CUBAAN / BENTUK PENIPUAN AKAN SAYA HEBAHKAN DI KALANGAN BLOGGER..


TUKARKAN APA SAHAJA BARANG ASALKAN NILAINYA SAMA DENGAN HARGA SEKOTAK ODP INI RM30/=
  1. Buat satu entri bertajuk "One Drop Perfume : tukar suka sama suka" beserta gambar barang yang anda minat untuk ditukarkan..Jangan lupa ye letak salah satu gambar ODP di bawah dengan link ke entri ini. 
  2. Hanya satu (1) barang TERPILIH sahaja akan ditukarkan dengan satu (1) ODP Women Set 5 ini.  Saya berhak memilih mana satu barang yang saya berkenan di hati.
  3. Pertukaran barang yang sudah dibuat tidak boleh dipulangkan semula ya.  Sebarang rayuan / bantahan tidak akan dilayan.
  4. Tinggalkan komen / pesanan anda di ruangan komen entri khas ini. Saya akan review dan follow-up samada saya setuju dengan barang itu atau tidak (secepat mungkin)
Jadi fikir dahulu baru bertindak!!!
(saya akan buat satu entri khas sebagai tunjuk bukti persetujuan tukar barang antara kedua belah pihak)



ODP 1 : Inspired by Fairy Duct, Paris Hilton     ODP 5 : Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
ODP 2 : Inspired by Flower, Kenzo                    ODP 6 : Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
ODP 3 : Inspired by Eau De, Givenchy              ODP 7 : Inspired by Pure Poison, Christian Dior
ODP 4 : Inspired by Magnifique, Lancome        ODP 8 : Inspired by Midnight Fantasy,Britney Spears
TEMPOH : 22 / 6 / 2011 sehingga 25 / 6 / 2011


Saya akan umumkan SIAPAKAH DIA
SAHABAT yang bertuah itu..
ANDA ADA BERANI??


jika tiada sambutan dalam tempoh 4 hari ini, dengan rendah hatinya kempen ini akan saya batalkan. 

UPDATE !!!
hmm..nampaknya tiada sambutan. Tapi ODP ni akan dihadiahkan kepada someone bertuah..TUNGGU!!!!!!!





8 comments:

KiD said...

errmmm... tukar dengan ape ek?
errrmmm..
Gambar Anak Happy

Abszeen Picco said...

market price dia berbeza2 ke?

leyzajamil said...

kid : haha! nampaknya mmg susah nak buat pilihan.
abszeen : a'ah, awk jumpe ad lg murah ker?

rara pinkmafia said...

hah dgr tu,sape tipu nt akan dihebahkan.

Abszeen Picco said...

salam kak leyzajamil , daya dah tunaikan janji saya....

http://abszeen.blogspot.com/2011/06/zoom-in-gambar-untuk-blogger-blogspot.html

leyzajamil said...

rara : takde yang nak nipu la, blogger semua baek2 ..
abszeen : oh ye ke? thanks, terjah!!

bersama kak Es said...

tak de barang yang menarik nak buat buttter trade huhu

Aisoice Hitado said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah elmu.

Parfum Ori
Menyediakan berbagai macam parfum merek internasional dengan kualitas original dan aroma yang tahan lama.

----------

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara