singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, June 29, 2011

"BLOG DAN AKU"


1) Apa nama blog anda
    Setadah Rampai Harum Semerbak

2) Kenapa anda memilih nama itu
    ibaratkan maklumat yang sedikit dapat dikongsikan / disebarkan untuk kebaikan bersama.

3) Tema warna blog anda
    Biru itu menawan, sesejuk mata memandang awan biru di langit 

4) Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog
    err...bergantung kepada situasi dan idea yang terfikirkan secara spontan..hiks! 

5) Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda
    kebanyakan topik sosial. keluarga dan isu2 semasa (politik sesekali boleh lah)
 
6) Kenangan manis/pahit selama anda berblog
    Kenangan manis : mendapat gift daripada teman2 blogger, gift Mak Dara belum lagi.
    Kenangan pahit : salah seorang rakan blogger meninggal dunia 'terasa hilang serinya tanpa dia'

7) Blogger Idola (kalau ada)
    sesiapa sahaja yang layak dijadikan contoh

8) Target follower untuk blog anda
     tak kisah, ada rezeki adalah..tetapi KEIHKLASAN diutamakan.

9) Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda
    banyak senarai link untuk rujukan dan panduan..penat tau cari, tu yang buatkan list. 

10) kata kata ucapan untuk Blog anda ..
    dalam tempoh kurang setahun ni, kamulah teman pendamping setiaku, suka duka sedih ketawa sama2 kita kongsikan di sini. Tanpamu, aku tak mungkin bebas bersuara dan di sini jugalah tempat aku menyemai kasih persahabatan dengan teman blogger. Thanks my dear blog..






4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terimaaaaa kasihhhh sbb sudi join segmen mak ni... mak suka3.. mak suka dgn nama blog ni boleh buat tajuk drama gitew.. Hehehe insyaallah nnt mak buat GA ye hehehe

aizamia3 said...

yang penting keikhlasan hati dalam berkawan di alam maya ni kan.. ;)

leyzajamil said...

@ ADZA IRDAWATI aka MAK DARA thanks mak, harus buat tajuk drama tv ye sure meletop nyah!! haha..

leyzajamil said...

@ aizamia3 yer betul, semestinya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara