singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, June 14, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

^_^ GA mari lagiii, jom kita tengok siapa yang kenaaaa...


Syarat2 penyertaan GA gandingan kak es dengan nesloo ni semudah klik di hujung jari anda. Siapa mereka tak perlu diperkenalkan lagi, tapi buat sesiapa yang masih belum mengenali mereka berdua, singgahlah2 ke blog mereka bertegur sapa dengan mereka yang peramah lagi baik hati.

Semoga GA kalian berdua sukses dan dipermudahkan proses semasa nak pilih siapa pemenang nanti. Cantik tuuu..harap2 undian random tu berpihak kepada saya lah kan..iAllah ada rezeki tak ke mana ;)

Jom!!! pakat kita ramai2 join GA ni sebelum terlambat. Bagi mengetahui syarat2 penyertaannya jangan segan-silu klik sahaja di banner GA kak es & nesloo. Sampai jumpa lagi :)




2 comments:

bersama kak Es said...

wahai adinda yang jelita, adinda terlupakah nama FB adinda perlu disertakan di link kanda.

jgn lupa ya :)

cepat!!! hahaha

leyzajamil said...

ehehe..kelalen la kanda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara