singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, July 4, 2011

Parah!!! beraninya mempersendakan Raja.


Waaah!!!! ini dah kes parah ni, selebriti ni gemar sangat buat kontroversi 'murahan' contoh yang terbaru kes 'penipuan'nya dalam industri perfileman Melayu. Apa-apaan sih bapak ini?? udah2lah tu bikin cerita panas..mahu enggak saya kasi repot sama itu bapak polisi? mahu enggak??

ni apa kes ni??????



Ce tengok contoh dua gambar atas tu, gua jadi panas sebab bila sekali gua tengok macam dia nak mempersendakan Raja (Yang Dipertuan Agong) tapi sebenarnya dia ada cerita di sebalik gambar itu. Apa ceritanya sebalik gambar tu? korang boleh klik BACA selanjutnya di sini

Macam2 hal dia ni lah, sampai dia dah kena label 'kencing kuat' (wo..wo..wooo, ini blog gossip ke apa ni? tak kan nak cantas blog Abang Nara pulak? kahkahkah..) ...relax der, sebenarnya gua tak puas hati dengan dia, sebab gua sendiri dah terkena 'kencing' ..akhirnya dah terbongkar jugak. HAMPEH la luuu!!!!


p/s : maaf sekiranya ada 'bahasa tercemar' di sini..





8 comments:

aizamia3 said...

erkk... ai pun terkena.. selepas bukak dan tengok gambar kat dalam blog itu..

d_LA said...

ouhhh..menyesal bukak blog pakcik tu..pencemaran mata telah berlaku..grrrrr...gelap ms dpn jap..

leyzajamil said...

@ aizamia3 hakhakhak..ampon!

leyzajamil said...

@ d_LA kahkah..lawak lah kamu ni d_LA

Aku Dan Teksi said...

memang kaki kencing di tu,

p/s cari le templet yg lawa2 baru ngam

KiD said...

aiishhhhh.. tulisan kecik benor ni leyza.. tak nampak den.. heheh
Laman Web Disekat SKMM Boleh Diakses Semula!

GreenAppleKu.com said...

Salam perkenalan dari saya. TQ sebab sudi terjah blog saya yer.. :)

leyzajamil said...

joy : template banyak sangat bingung dah tak tau nak pilih mana, semua cantik2...hihihi
kid : haha!!! dah habis ejas dah ni..
greenapple : thanks..nt sy dtg eh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara