singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, September 28, 2011

"First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"


Wah!! dah lama sangat rasanya aku tak join mana² contest, apalagi GA. Tapi inilah satu²nya contest yang aku rasa paling sempoi nak join. Iyelah mungkin syarat penyertaannya teramatlah mudah dan tidak terlalu ketat, dan yang paling menarik sebanyak 82 jenis hadiah yang pihak penganjur tawarkan kepada setiap pemenang nanti. Pemenang pula akan dipilih secara random.org (haha! nasib la kan..)

Hanya dua syarat wajib yang patut dipatuhi iaitu join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook dengan letakkan banner group di bawah ni kat sidebar blog masing²..barulah ada peluang untuk kita diintai menjadi salah seorang pemenang hadiah, siapa yang nak bagi ye tak?

letak banner ini di sidebar blog..

Haa..kalau nak tahu apa pula hadiah²nya, sila klik di www.tengkunizam.com dan jangan lupa tinggalkan juga link berserta nama di ruangan komen di situ. Kalau tidak, melepaslah nak menang hadiah.

Heheh..siap ofer tanya lagi kita nak menang hadiah apa eh?

1. Domain setahun tajaan tengkunizam x 2 Pemenang


2. Accessories yang cantik untuk pemenang perempuan tajaan oleh Fara Anak Abah.

so sweet sangkar burung tu..

Ok, walaupun agak kekalutan menyediakan entri pada saat² akhir, harap²nya adalah harapan walaupun tipis untuk aku memenangi hadiah yang tersenarai..Thanks to semua sponsor hadiah & to you all sudi membaca.

KEMASKINI :


2 comments:

✿Dear Yayah✿ said...

cincin tu lawa la tapi..hehee..unik

leyzajamil said...

tapi apa yayah? tak cantik ker? sy nk sangkar burung dgn burung tu jer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara