singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, April 21, 2012

melentur buluh dari rebungnya..

Sejuk mata mandang, comelnya tiutnya dia.... bila last aku jumpa dia? awal bulan tiga lps..

Ya Allah banyaknye keletah dia sekarang, pot pet ada saje nak bercerita. faham tak faham kena buat2 faham. Layankan ajelah apa soklan yang ditanya..semakin bijak dan cepat belajar anak kecil ini.. Daaann, tak lama lagi dia nak jadi abang dah..sekejap je masa berlalu, tup2 dia dah cecah tiga tahun nak dapat adik pulak. Alhamdulillah dalam kesederhanaan anak kecil ini hidup dalam sebuah famili yang bahagia, yang aku nampak didikan agama banyak diterapkan antaranya nak doa makan, ajak solat berjemaah dgn mencium tangan bila bersalaman dgn yang lebih tua..famili korang pun sama jugak kan?

foto credit to : Monche

sejuknya hati :')
sejuk lagi perut mamanya yang mengandungkan dia.

Anyway, memang kena plan masa bila nak jumpa dengan si anak pintar ini. Banyak yang nak diborakkan, aku nak tanya kat sekolah belajar apa, berapa ramai kawan2 abang? kite tanya banyak2 biar dia boring tak terjawab..hehe selalu dia tanya kite boleh???

Adam...Adam...we loves him soooo muchhh...

p/s : jangan lupa singgah blog Pak Uda Adam ni ye ada komik terbaru katanya 'Lelaki Kentang Bermisai' tau lah suka makan kentang itu orang sampai komik pun nak letak tajuk kentang..

hehe URL blog dia http://moncheruevaga.weebly.com haha..idea berkartunnya yang semakin lawaks. Boleh lah oder komik LKB tu dengan dia masuk FB 'Monche Ruevaga' carilah dia, gambar DP dia asyik bertukar2 je..status 'in relationship' tu yang mahal...muahahaa nak dapat adik ipar lagi yeay!!

Ehhh..jap jap..blog Mak Long Adam pun kena masuk gak tau, hehe http://www.1001impianhidup.com..macam2 ada situuu..

Bubye!!! terima kasih sudi baca sini..
selamat berhujung minggu xoxo.

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara